FLORIEN 06 82 04 43 21

Tarieven

Voor een consult orthomoleculaire therapie (OT) kun je kiezen uit meerdere pakketten. Kijk hieronder naar de inhoud van de pakketten en de tarieven. 

Het tarief voor behandelingen met massagetherapie (MT) gaat per tijdseenheid.

Een consult kan op twee manieren worden voldaan: Direct na het consult via contante betaling of via een factuur achteraf die na het consult wordt verstuurd. Betaling binnen 7 dagen via bankoverschrijving. De factuur kun je indienen bij je zorgverzekeraar als je in aanmerking komt voor een vergoeding.

Pakketten Orthomoleculaire Therapie

* Achteraf vragen stellen via de mail of whatsapp is gebaseerd op ‘fair use’ en heeft betrekking op het behandelplan. Voor overige vragen kan het contactformulier (hier) op de website worden gebruikt. 

Tarieven per 1 januari 2022

Met anamnese wordt concreet een vraaggesprek tussen de therapeut en de cliënt bedoeld. Als je een therapeut raadpleegt, dan wil je goed geholpen worden. Dat kan alleen als de therapeut bepaalde informatie van je krijgt. Via het intakeformulier en het stellen van gerichte vragen, worden jouw gezondheid en klachten in kaart gebracht. 

Een behandelplan bevat de aanpak van de behandeling. Uit de anamnese, evt. de EMB test en het gesprek met de therapeut, ontstaat er een beeld over de gezondheidsituatie en de klachten van de cliënt. In het behandelplan staat een voedingsadvies, aanvullingen met supplementen en mogelijke leefstijladviezen. 

Tarief Massagetherapie

Massagetherapie is een klachtgerichte therapeutische toepassing van massagetechnieken en kent daarmee een medische benadering. Hiermee onderscheidt massagetherapie zich van wellness massage. 

Een afspraak voor Massagetherapie bij Lichaamstherapie Texel kan per keer gemaakt worden. Er kunnen verschillende technieken gebruikt worden om de klachten te behandelen. 

Massagetherapie valt onder ‘natuurgeneeskunde, alternatieve zorg’ en kan in aanmerking komen voor (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering. Kijk hieronder of je daarvoor in aanmerking komt. 

Je kunt direct zelf een afspraak maken of je wordt doorverwezen door de fysiotherapeut of de huisarts.

Kosten behandeling

Massagetherapie

Consult 30 minuten  €40,00
Consult 45 minuten € 55,00
Consult 60 minuten € 70,00

Tarieven per 1 januari 2022

Vergoeding zorgverzekeraar

Mijn orthomoleculaire consulten vallen onder orthomoleculaire geneeskunde (natuurgeneeskunde/alternatieve geneeswijzen). De behandelingen met massagetherapie worden beschouwd als natuurgeneeskundige/alternatieve behandelingen maar worden door de zorgverzekeraars met verschillende benamingen beschreven. Alternatieve zorg is altijd een aanvullende verzekering. Let op: niet iedere zorgverzekeraar vergoed alternatieve zorg. Kijk bij Zorgwijzer hoe dat is voor jouw zorgverzekering.

Dat betekent dat een consult helemaal of voor een deel kan worden vergoed als je aanvullend bent verzekerd en alternatief in het pakket hebt. 

Mijn consulten gaan niet ten koste van het eigen risico.

Check hier de hoogte van je zorgvergoeding 2022 –>

HEEFT U RECHT OP

ZORGVERGOEDING?

Heb je je keuze gemaakt, maak hier een afspraak.