FLORIEN 06 53 52 38 76

Tarieven

Voor een consult orthomoleculaire therapie (OT) kun je kiezen uit meerdere pakketten. Kijk hieronder naar de inhoud van de pakketten en de tarieven.

Het tarief voor behandelingen met massagetherapie (MT) gaan per tijdseenheid.

Na elk consult wordt er een factuur verstuurd. Deze kan binnen 7 dagen worden betaald via bankoverschrijving of direct via contante betaling. De factuur kun je indienen bij je zorgverzekeraar als je in aanmerking komt voor een vergoeding.

Pakketten Orthomoleculaire Therapie

* Achteraf vragen stellen via de mail of whatsapp is gebaseerd op ‘fair use’ en heeft betrekking op het behandelplan. Voor overige vragen kan het contactformulier (hier) op de website worden gebruikt. 

Met anamnese wordt concreet een vraaggesprek tussen de therapeut en de cliënt bedoeld. Als je een therapeut raadpleegt, dan wil je goed geholpen worden. Dat kan alleen als de therapeut bepaalde informatie van je krijgt. Via het intakeformulier en het stellen van gerichte vragen, worden jouw gezondheid en klachten in kaart gebracht. 

Een behandelplan bevat de aanpak van de behandeling. Uit de anamnese, evt. de EMB test en het gesprek met de therapeut, ontstaat er een beeld over de gezondheidsituatie en de klachten van de cliënt. In het behandelplan staat een voedingsadvies, aanvullingen met supplementen en mogelijke leefstijladviezen. 

Tarief Massagetherapie

Massagetherapie is een klachtgerichte therapeutische toepassing van massagetechnieken en kent daarmee een medische benadering.

Een afspraak voor Massagetherapie kan per keer gemaakt worden. Er kunnen verschillende technieken gebruikt worden om de klachten te behandelen. 

Massagetherapie valt ook onder ‘natuurgeneeskunde, alternatieve zorg’ en kan in aanmerking komen voor (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering. Kijk hieronder of je daarvoor in aanmerking komt. 

Je kunt direct een afspraak maken of je wordt doorverwezen door een fysiotherapeut of de huisarts.

Kosten behandeling

Massagetherapie

Consult 30 minuten  €40,00
Consult 45 minuten € 50,00
Consult 60 minuten € 70,00

Vergoeding zorgverzekeraar

Mijn consulten vallen onder orthomoleculaire geneeskunde (natuurgeneeskunde/alternatieve geneeswijzen).

Dat betekent dat een consult (deels) kan worden vergoed als je bij je zorgverzekeraar hiervoor aanvullend bent verzekerd. 

Ben je verzekerd bij CZ, OHRA, CZdirect of Nationale Nederlanden (status 2021), dan krijg je helaas niets vergoed.

Mijn consulten gaan niet ten koste van het eigen risico.

Check hier de hoogte van je zorgvergoeding –>

HEEFT U RECHT OP

ZORGVERGOEDING?

Heb je je keuze gemaakt, boek hier een consult.

2 + 13 =

Bezoekadres:

Schoonoordsingel 44, Den Burg, Texel

gebouw Omring / Fysio Team Texel

OT  Orhomoleculaire Therapie

MT  Massagetherapie