FLORIEN 06 82 04 43 21

Reviews

Reviews over de behandelingen van Lichaamstherapie Texel zijn belangrijk. Niet alleen voor de behandelaar zelf maar ook voor hen die een behandelaar zoeken. Via de reviews kun je vooraf een mening vormen over de kwaliteit van de geleverde behandelingen.

De reviews kunnen via een formulier worden gegeven of via een link in de mail waarmee de factuur wordt verstuurd. In beide gevallen heel veel dank voor de moeite!

Reviews via mail

Deze reviews worden thuis ingevuld na de behandeling. Via een link in de mail met de factuur kunnen behandelde cliënten een beoordeling geven over de kwaliteit van de behandeling. Deze reviews worden niet gemodereerd.

Het aantal waarderingssterren is maximaal 5.

Reviews via formulier

Deze reviews zijn van cliënten die via Ideal betalen na een behandeling. Zij vullen indien gewenst achteraf een formulier in. Op dit formulier wordt tevens onderscheid gemaakt tussen de verschillende soorten therapie.

Het aantal waarderingssterren is ook maximaal 5

{

even helemaal vakantie …

Wat heerlijk als Florien je een uur lang masseert, even helemaal vakantie.

Massagetherapie

5
Marinus
{

kennis in huis …

Geweldige kennis heb je in huis!

Orthomoleculaire Therapie

5
Frank
{

Klachten worden serieus genomen …

Ja, ik vond het heel erg fijn om eindelijk iemand gevonden te hebben die mijn klachten serieus neemt en die mij het gevoel geeft dat we er iets aan kunnen doen. Voelde heel erg vertrouwd.

Massagetherapie

5
Jannie
{

Een aanrader …

Florien weet een fijne, prettige sfeer neer te zetten. Haar aanrakingen zijn zacht waar nodig en harder waar dat moet. Ik kijk altijd uit naar een behandeling van Florien en kom relaxt bij haar vandaan. Echt een aanrader dus!

Massagetherapie

5
Inge
{

Een luisterend oor die de problemen lichamelijk aanpakt

Bij Florien kom je tot rust en ga je ontspannen naar huis. Een luisterend oor die de problemen lichamelijk aanpakt. Met veel humor is het elke maand feest om heerlijk gemasseerd te worden. Zelfs zo dat mijn fysio behandelingen minder worden.

Massagetherapie

5
Maaike
{

Heel betrokken …

Super! Florien kan geweldige masseren en is heel betrokken

Manuele Lymfe Drainage

5
anoniem, Den Burg
{

Fijn zijn de leefstijladviezen 

In de veiligheid van vertrouwen, is het heerlijk ontspannen voor mij!  En fijn zijn de leefstijladviezen die jij als orthomoleculair therapeut erbij geeft. En heel belangrijk … je bent een gezellig, vrolijk en open persoon met veel kennis van zaken.

(ik laat nog een ster open om jou als leergierig mens verder uit te dagen)

Massagetherapie

4
Marga
{

Verlichting van symptomen

Na borstoperatie last van fibrose en pijnklachten. Massage hiervan is altijd heerlijk en verlicht symptomen en klachten.

Manuele Lymfe Drainage

 

5
H. Boogaard
{

Altijd heel fijn

Het is altijd heel fijn bij jou. Je bent kundig, gezellig en een echte vakvrouw. Heel graag tot snel.

Massagetherapie

4.5
M. Veeger