FLORIEN 06 82 04 43 21

Reviews

Reviews over de behandelingen van Lichaamstherapie Texel zijn belangrijk. Niet alleen voor de behandelaar zelf maar ook voor hen die een behandelaar zoeken. Via de reviews kun je vooraf een mening vormen over de kwaliteit van de geleverde behandelingen. 

De reviews op kunnen via een formulier worden gegeven of via een link in de mail met de factuur. In beide gevallen veel dank voor de moeite!

Reviews via mail

Deze reviews komen binnen via de mail waarmee de factuur is verstuurd. Via een link kunnen behandelde cliënten een beoordeling geven over de kwaliteit van de behandeling.

Het aantal waarderingssterren is maximaal 5.

Reviews via formulier

Deze reviews komen binnen via een ingevuld formulier die cliënten meekrijgen na een behandeling. Op dit formulier wordt onderscheid gemaakt tussen de verschillende behandelingsmogelijkheden.  

Het aantal waarderingssterren is ook maximaal 5

{

Een luisterend oor die de problemen lichamelijk aanpakt

Bij Florien kom je tot rust en ga je ontspannen naar huis. Een luisterend oor die de problemen lichamelijk aanpakt. Met veel humor is het elke maand feest om heerlijk gemasseerd te worden. Zelfs zo dat mijn fysio behandelingen minder worden.

Massagetherapie – feb 2022

5
M. Goënga
{

Heel betrokken …

Super! Florien kan geweldige masseren en is heel betrokken

Manuele Lymfe Drainage – januari 2022

5
anoniem, Den Burg
{

Fijn zijn de leefstijladviezen 

In de veiligheid van vertrouwen, is het heerlijk ontspannen voor mij!  En fijn zijn de leefstijladviezen die jij als orthomoleculair therapeut erbij geeft. En heel belangrijk … je bent een gezellig, vrolijk en open persoon met veel kennis van zaken.

(ik laat nog een ster open om jou als leergierig mens verder uit te dagen)

Massagetherapie – dec 2021

4
Marga
{

Verlichting van symptomen

Na borstoperatie last van fibrose en pijnklachten. Massage hiervan is altijd heerlijk en verlicht symptomen en klachten.

Manuele Lymfe Drainage – dec 2021

 

5
H. Boogaard
{

Altijd heel fijn

Het is altijd heel fijn bij jou. Je bent kundig, gezellig en een echte vakvrouw. Heel graag tot snel.

Massagetherapie – nov 2021

4.5
M. Veeger