FLORIEN 06 82 04 43 21

Orthomoleculaire Therapie

Voeding, leefstijl en mindsets hebben grote invloed op hoe je je voelt en je kwaliteit van leven. Kort gezegd: je ‘welzijn’.

Orthomoleculaire Therapie ondersteunt je streven naar ‘Fit en Gezond’ zijn. Ben je moe, zwaar of lusteloos? Bel mij om onmiddelijk aan jouw eigen gezondheid te werken.

"Laat voeding uw medicijn en medicijn uw voeding zijn"

Hippocrates (460 – 370 BC)

"Je lichaam van morgen, ligt vandaag op je bord"

Orthomoleculaire Therapie

Wil je een afspraak maken? Meld je aan via e-mail of vul het formulier in onderaan de pagina Afspraak Maken en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Voorafgaand aan de eerste afspraak vul je het intakeformulier in dat ik per e-mail toe stuur en raad ik je aan enkele dagen een voedingsdagboek bij te houden.

Tijdens de eerste afspraak bespreken we het intakeformulier en je voedingsgewoonten. Hier gaan we dieper in op je klacht(en) en vraag. Dit kan ook online.

Na de eerste afspraak maak ik een persoonlijk advies op het gebied van voeding, leefstijl en supplementen. Dit advies verstuur ik per e-mail. Heb je vragen hierover, kun je deze per e-mail of WhatsApp stellen.

Met het advies heb jij alle handvatten om aan de slag te gaan!

Tarieven

De kosten worden bepaald door het type consult dat je afneemt.

Voor Orthomoleculaire Therapie kun je kiezen uit drie pakketten. Een eerste consult: dat is een eerste afspraak met anamnese (op basis van het intakeformulier dat je vooraf hebt ingevuld) en wat er in het gesprek nog verder naar voren komt. Daaruit stel ik een behandeladvies vast.

Soms is het goed om een vervolgconsult te boeken. Dat mag je zelf bepalen. Dan kijken we naar de resultaten en kan het behandeladvies aangescherpt worden.

Een compleet pakket is mogelijk met een EMB Bloedtest. Dan ontvang je een consult en een EMB bloedtest en worden de resultaten uit deze bloedtest meegenomen in het behandelplan.

LET OP: In de maand augustus is het laboratorium gesloten! Dan kunnen geen EMB bloedtesten worden uitgevoerd. 

Kijk op de pagina met tarieven voor de prijzen

Naar de pagina Tarieven

Klik hier voor pakketten en prijzen voor Orthomoleculaire Therapie

Wil jij ook een EMB bloedtest?

De EMB betreft een testmethode waarbij ik middels een vingerprik enkele druppels bloed afneem. In het onderzoek wat volgt wordt zowel met reguliere als complementaire bril naar het bloed en de anamnese gekeken. Het energetisch morfologische bloedonderzoek bekijkt enerzijds de bloedcellen (hematologie) en geeft anderzijds inzicht in tekorten en verstoringen op energetisch niveau. 

De EMB Bloedtest is in Pakket nummer 3 inbegrepen

Wat kun je met een EMB bloedtest?

De EMB test wordt afgenomen door professionals in de gezondheidszorg die beschikken over ruim voldoende orthomoleculaire en medische kennis. Deze testmethode is als zodanig niet wetenschappelijk bewezen (zoals heel veel in de alternatieve aanpak van gezondheid) en vervangt ook niet het reguliere bloedonderzoek. De betrouwbaarheid van deze test is daarentegen te vinden in de praktijk.

De geteste personen kunnen zich in vrijwel alle gevallen vinden in de uitkomsten van deze test. Indien er iets naar voren komt wat niet direct te verklaren is, wordt hier uiteraard nader op ingegaan.

Meer info? kijk hier

Starten met Lichaamstherapie

Orthomoleculaire Therapie

Dit kan gewoon online worden gedaan. Je kunt een afspraak maken voor een bezoek maar dat hoeft dus niet. Kik hier voor meer info over deze therapievorm.

Of bel vrijblijvend 06 82 04 43 21 voor meer informatie. Ik sta je graag te woord.

Vanuit buitenland +31 6 82 04 43 21

Afspraak maken

Een afspraak maken gaat heel gemakkelijk en kan op allerlei manieren. Klik op de knop en ga naar de pagina Afspraak Maken om dit direct te regelen.

Openingstijden Massagetherapie

Locatie De Koog:

maandag van 10.30 tot 18.00 uur

woensdag van 09.00 tot 18.00 uur

donderdag van 09.00 tot 13.00 uur

Locatie Den Burg:

vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur