FLORIEN 06 82 04 43 21

Hallo! Ik ben Florien

Orthomoleculair Natuurgeneeskundige en Registertherapeut Massagetherapie

De mens intrigeert mij al van jongs af aan. Mijn opleiding tot Verpleegkundige heeft de basis gelegd en daarna ben ik me steeds verder gaan verdiepen. Waarom wordt men ziek of hoe komt het dat iemand een bepaalde klacht heeft?

Ik ben BIG-geregistreerd verpleegkundige (14 jaar ervaring in OLVG) en tegenwoordig gespecialiseerd in Orthomeleculaire therapie, in Manuele Lymfedrainage en Massagetherapie (als registertherapeut).

Opleidingen

  • Verpleegkundige HBO + 7 jaar ervaring als verpleegkundige
  • Massagetherapie – 3 jarige HBO-opleiding bij Esoterra, Bilthoven
  • Manuele Lymfedrainage therapie – 1 jarige opleiding bij Evenwijs, Balk
  • Orthemoleculair natuurgeneeskundige – 4 jarige HBO-opleiding bij Evenwijs, Balk

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en geconformeerd aan de klachtenregeling van de VBAG en onderhevig aan het tuchtrecht van de RBCZ/TCZ.

Naast mijn opleidingen, volg ik regelmatig verdiepingscursussen, doe ik themastudies, houd intervisies, bezoek conferenties enz. om mijn kennis en vaardigheden te onderhouden en verder uit te breiden.

Holistisch

Ik werk holistisch als natuurgeneeskundig- en massagetherapeut vanuit de visie dat lichaam en geest één geheel is. Dat houdt in dat ik zowel naar de fysieke klachten als naar mentale, emotionele en sociale facetten kijk. De emotionele belevingswereld en de omgeving waarin je leeft spelen een belangrijke rol en alle facetten staan in verbinding met elkaar en beïnvloeden elkaar.

 

Orthomoleculair

Een herstellend lichaam heeft extra voedingsstoffen nodig om alles weer op orde te krijgen.

Als orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut gebruik ik mijn kennis en ervaring om voeding, leefstijl en voedingssupplementen in te zetten om het lichaam te ondersteunen tijdens het herstel en toekomstige klachten zoveel mogelijk te voorkomen. 

 

Samen afstemmen

Van vastzittende schouders tot emotionele klachten, ik zal jouw klacht op een nuchtere holistische manier bekijken. Samen stemmen we de behandeling voor lichaamstherapie af op wat er nodig is. 

Het doel is dat jij weer goed in je vel komt te zitten en blij en gezond je leven inhoud kan geven.

Eiland van ...

Op 15 november 2021 verscheen in de Texelse Courant, een interview met mij in de serie Eiland van …

Lees hier het bericht in mijn Blog

Facebook

Ik plaats regelmatig berichten op het Facebook account van Lichaamstherapie Texel. Dat zijn tips, wetenswaardigheden en adviezen om jouw leefstijl een beetje aan te passen en je gezondheid een positief zetje te geven.

Instagram

Ik plaats ook regelmatig berichten op het Instagram account van Lichaamstherapie Texel. Dat zijn tips en adviezen om jou meer bewust te maken van de leefstijl keuzes die je kunt maken. Klik op het pictogram om naar instagram te gaan.